20
10月
07

对话

你不必永远在这公司的,有好的机会就可以离开的。

你会相信以上的这句话是我日本总部的上司对我说的。当听见,我觉得很意外。那天从神奈川回来的途中,我们谈起工作的喜怒哀乐,他教了我很多道理,他也是当年把我带进这公司的人,是他面试我的。


4 Responses to “对话”


  1. 十月 20, 2007 6:26 下午

    good morning from Paris

  2. 十月 20, 2007 7:21 下午

    真的很意外这句话竟然是你的日本上司说的。因为日本人向来重视loyalty,有很多日本人一辈子都在同一家公司工作呢!

  3. 十月 21, 2007 12:47 上午

    maomi:
    嗯,我也觉得很惊讶。

    fluprey:
    Welcome, but do you know chinese character? You may visit to my English blog. Life beside the edge

  4. 4 藤原
    一月 30, 2008 1:27 下午

    神奇的对话。


发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s


日子一天一天的过

2007年十月
« 9月   11月 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

与你们共乐的日子

  • 30,890 一起乐

%d 博主赞过: