26
11月
07

老板

刚刚听到一位老板与他的批发商的谈话(电话交谈),在电话中他不断的对对方说自己的人的不是,说自己也不清楚为什么这么简单的事都还没有完成。
小泽觉得身为老板或是高层不该这么贬低自己的部下,永远不能,因为没有他们,我们不能这么高枕无忧。


2 Responses to “老板”


  1. 十一月 27, 2007 10:43 上午

    恩,小泽从来都没有贬低自己人,小泽不想也不要,因为他觉得不需要。


发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s


日子一天一天的过

2007年十一月
« 10月   12月 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

与你们共乐的日子

  • 30,891 一起乐

%d 博主赞过: